Kun mä mietin tätä maailmaa missä me eletään, niin tuntuu välillä niiin hassulta, ettei ymmärrä täällä olosta kaikkea! Jos mulla olis loputtomasti aikaa perehtyä asioihin, niin tässä on pieni listaus asioista, joita haluaisin selvittää:

maa2-normal.jpg

1. Ihmiskehon toiminta. Tuntuu niin hassulta, että me eletään omissa kehoissamme, eikä tiedetä sen toiminnasta kuin vain tietyt perusjutut. Mitä prosesseja siellä on meneillään? Voi että ihmiskeho on kumma keksintö.

2. Ihmismielen toiminta. Tässä sitä eletään ja pyöritään omia ajatuksia kieputtaen ja kuunnellen koko ihmiselämän ajan. Mistä ne ajatukset oikein pomppaa esiin? Miksi sitä ajattelee niin kuin ajattelee? On ne jänniä, ajatukset!

3. Maailmankaikkeuden ihmeellisyydet. Avaruus. Mitä siitä oikein tiedetään? Mitä siellä on? Minkälainen maapallo oikein on? MItä kaikkea täällä on? Miten hepovirrat sun muut toimii? Tietty kaikki fysiikan lait olis myös jees tietää. 

4. Maailman historia. Miten ihmiset elivät keskiajalla? Entä antiikissa? Naisten- ja miesten roolit? Luontosuhde? Elämänfilosofia? 

5. Yhteiskuntien toiminta. Miksi ihmisyhteiskunnat ovat tällaisia kuin ovat? Millaisia säännönmukaisuuksien mukaan yhteiskunnissa asioita tapahtuu? Miten yhteiskunta toimii? Kenellä on valta... hetkinen näitä asioitahan mä jo opiskelen! 

Tän listauksen jälkeen ei voi sanoa muuta kuin että byhyy, en halua koskaan kuolla, ihan liikaa selvitettävää. :--)