EuroopanKartta-normal.jpg

Kesä on täällä pian! Interrail-unelmat alkavat painaa päälle. Harjoittelupaikkojakin on tullut haettua Suomen maalta kesäksi, mutta jos ei sopivaa napsahda, niin voipa tuo olla, että tulee suunnattua interrailille jälleen.

Ajattelin hieman pohdiskella, että mihin maihin sitä sitten haluaisi matkustaa. Norja, Iso-Britannia, Alankomaat, Romania, Kreikka, Italia, Espanja, Turkki, Portugali ja Kroatia ovat sellaisia maita, joissa voisi käväistä. Olisi kivaa hengailla, tavata uusia ihmisiä ja nähdä uusia juttuja. Käydä museoissa, tutustua kaupunkien historiaan, maata rannalla, vähän seikkailla. Syödä evästä puistossa, nukkua couch-surffareiden luoda ja hostelleissa. Ehkä vähän käydä tanssahtelemassa paikallisessa yökerhossa ja kuunnella musiikkia, jota soittoniekat soittavat baarien nurkissa.

Niin paljoo nähtävää maailmalla, kaikkee pitää ehtii viel ennen ku on VANHA! :) 

http://www.youtube.com/watch?v=FwK-n_YmSBg

Mulla on nyt monia vuosia ollut sellainen tilanne, että oon ite ollut ihan fiiliksissä matkailusta. Kavereilla taas ei oo ollut joko rahaa tai sitten riittävästi kiinnostusta lähteä tien päälle. Noh, minäpä oonkin ollut rohkea, pakannut rinkan ja lähtenyt matkaan yksin! Reissut on kyllä olleet mieleenpainuvia. Ensi kesänä sitten taas matkaan, yksin tai jonkun kanssa. Saapi nähdä!