Vanha sanonta sanoo, että ei se ole tyhmä, joka tekee virheitä, vaan se, joka niitä virheitään jatkuvasti toistaa. Tässä kotiani siivotessa aloin pohtia, mitä kaikkia samoja virheitä sitä tulee toistettua, kerta toisensa jälkeen. Tässäpä listaus virheistä, joista teen, kerta toisensa jälkeen:

  • Jätän liedellä olevan ruuan vahtimatta muutamaksi minuutiksi. Tsädääm! Se kiehuu yli ja sieltä joutuu sitten omia sotkujaan siivoamaan. Paljonpa tuli aikaa säästettyä! Ensi kerralla lupaan itselleni, että puuhailen jotain keittiössä sen ajan, kun odotin spagettien valmistumista... ja hups, taas sama juttu käy, lähden pyyhältämään olohuoneeseen ja vesi kiehuu yli.
  • Jätän liedelle olevan ruuan vahtimatta muutamaksi minuutiksi ja se ei vain kiehu yli vaan PALAA MYÖS POHJAAN!
  • Teen itselleni hienot suunnitelmat - näin paljon liikun, näin paljon opiskelen, näin paljon nään kavereita - hups uusi lukukausi alkaa, otan ihan liikaa kursseja ja järjestöjuttuja ja kaikki muut kivat suunnitelmat saavat jäädä!
  • Ostan kirpputorilla jonkin erikoisen vaatteen, koska se on kiva, mutta ei käy minkään muiden vaatteiden kanssa ja kun sinulla on se päällä tunnet olosi vain oudoksi. Mut kun se oli halpa...
  • Opiskelen ja sitten muistan, "ai niin, pitää tarkistaa se juttu" ja päätät mennä tarkistamaan. Sitten tuleekin joku toinen juttu mieleen ja hups, kohta huomaakin että teen jotain ihan muuta kuin opiskelen.
  • Luulen opiskelleesi hyvin ja ahkerasti, sitten tajuankin, että koetyyppi onkin aivan ihan erilainen kuin mihin olen varautunut.
  • Saan lahjakortiksi elokuva-lahjakortin, en käytä sitä ensimmäiseen leffaan johon voisin, vaan jätän johonkin odottelemaan, "kyllähän se nyt johonkin tulee käytettyä" ajattelen. Löydän leffalahjakortin sängyn alta puoli vuotta viimeisen voimassaolopäivän jälkeen.