Uusi vuosi. 

Tänä päivänä alkaa vuosi 2015.

Viime yönä, jona vuosi vaihtui, en ehtinyt miettiä, mitä uuden vuoden lupauksia haluaisin tai minun tulisi tehdä.

En ehtinyt lainkaan reflektoida aiempaa vuotta.

Nyt voisikin olla aika sille.

* * *

Miltä vuosi 2014 näytti? Minkälainen olo minulle jäi vuodesta?

Vuonna 2014 en todellakaan jumittanut paikallani - tein ensimmäistä kertaa elämässäni oman alani töitä. Peräti kahdessa eri paikassa. Otin suuremmat haasteet vastaan kuin koskaan aiemmin. Kaikki ei mennyt aivan täydellisesti, mutta selvisin jotakuinkin kunnialla kaikesta. Opin, missä omat rajani menevät. Syksyllä 2014 opin ehkä pikkuhiljaa sen, miten minun tulee elää ollakseni onnellinen. Syksyllä 2014 tuntui pitkästä aikaa siltä, että elämässäni kaikki palaset ovat loksahtaneet paikoilleen. Tuntuu, että tiedän mitä haluan. Otin pitkästä aikaa rennosti. Vauhdin hidastaminen tuntui oikealta. 

* * *

Mitä tavoitteita voisin ottaa vuodelle 2015?

  • Päättää olla onnellinen.
  • Elää kaikessa kultaisen keskitien mukaan. 
  • Tanssia enemmän kuin edellisvuonna.

Se, että on onnellinen, on päätös. Ihminen voi märehtiä ja murehtia olemattomia huolia ja sillä tavalla estää itseään olemasta onnellinen. Täytyy päättää, että minä olen onnellinen ja antaa turhan murehdinnan olla. Vieläpä minun tilanteessani, missä minulla on kaikki todellisuudessa pirun hyvin.

Se, että elää kaikessa kultaisen keskitien mukaan voi kuulostaa helpolta tavoitteelta. Minulla se ei ole sitä. Välillä intaudun menemään kohti jotain ääripäätä. Pitää rauhoittaa itseään ja pitäytyä kultaisella keskitiellä. Välillä saatan esimerkiksi intautua kuntoilemaan hirvittävän paljon, opiskelemaan ja lukemaan liikaa. Kultainen keskitie. <3

Tanssiminen. Voi että rakastankaan sitä. Haluan, että vuonna 2015 teen enemmän tätä rakastamaani asiaa enemmän kuin viime vuonna. 

images?q=tbn:ANd9GcRy_vdqDiAKp6tnJGT_SBE