800px-Steve_Jobs_Headshot_2010-CROP.jpg

  • "For the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: 'If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today?' And whenever the answer has been 'No' for too many days in a row, I know I need to change something."  - Steve Jobs
  • "Hatsolo pyytääkin jokaista pohtimaan nykytilannettaan "Elämässä on ihan hirveästi mahdollisuuksia. Siksi en olisi itse päivääkään työpaikassa, jossa en viihdy." 

            ​​"Urautumisen ja haudan ero on vain kaivannon syvyydessä", hän sanoo suoraan.

            https://duunitori.fi/tyoelama/rohkeat-ratkaisuthatsolo

Mediassa on suhteellisen usein uutisia ihmisistä, jotka ovat kuolleet nuorina. Tuntemattoman sotilaan valokuvaaja on kuollut 33-vuotiaana. Moni tunnettu rokkari on menehtynyt 27-vuotiaana. Jos minä tietäisin, että huominen olisi viimeinen päiväni, tekisinkö sitä mitä olisin tekemässä? En todellakaan, herran pieksut. 

Minusta liian moni luottaa sokeasti siihen, että elämä on annettu. Siihen, että elämää tulee olemaan vielä pitkän pitkän aikaa. Fakta kuitenkin on, että huomista ei meille kukaan ole luvannut. Minäkin voin kuolla vaikka ensi yönä nukkuessani.

Kerron tällä viikolla pomolle suunnitelmistani. Jännittää ihan pirusti. Kauhistuttaa, miten sitten tapahtuu. Ajattelin silti kuitenkin hypätä tuntemattomaan.